Devil’s House Kroatië – België

Dit evenement is voorbij.

Devil’s House Kroatië – België

Radar Event Hall opent zijn deuren als Devil’s House!

Bijzonder goed nieuws voor alle Lokereirs en -assen.

Na het succes van de EK uitzendingen in 2021 beslisten Zomerbar Loko en Radar Event Hall de deuren te openen vanaf volgende week woensdag voor het WK voetbal te Qatar.

Na het wegvallen van vele andere initiatieven in ons land, geloven ze dat de goesting om de matchen te zien van de Rode Duivels groot zal zijn vanaf volgende week.  Radar Event Hall zal op 2 grote schermen indoor de matchen van de Rode Duivels op het WK integraal uitzenden.

Lekker warm binnen, met de nodige animatie (o.a. DJ’s en special effects) en voldoende fris bier in huis verwelkomt de event hall maar liefst 1000 voetbalfans, en dit helemaal gratis voor de eerste 300! In de 2de ticketfase zal je een symbolische 5 Euro betalen (inclusief een gratis consumptie).

Inschrijven is verplicht voor iedereen zodat alles goed kan worden georganiseerd, je betaalt daarvoor een kleine ticketfee, maar in ruil daarvoor krijg je dus een gratis consumptie ter waarde van 3 Euro.

De deuren gaan telkens 1u voor de match open en blijven de overwinningsparty gaat door tot 2u na de match. Tickets zijn vanaf vandaag te koop om 12u via de website radareventhall.be of via de facebookpagina van Devil’s House.

Ticket links

1/12 Kroatië – België – deuren open om 15u – match om 16u

https://shop.paylogic.com/fb32772dd7a1457ab81d929a552e521c

Datum 01/12/2022Tijd 15:00 - 19:00Locatie GROTE ZAAL RADAROrganisator Radar Event HallCategorie Sports & Pleasure

Toevoegen aan agenda