get in touch.

Nog vragen?

Of veel goesting gekregen in een event bij Radar Eventhall Lokeren?

Contacteer ons daarom vandaag nog via contactformulier hiernaast of via hello@radareventhall.be.

radar eventhall. 

gentse steenweg 144  lokeren

+32 475 954 319

hello@radareventhall.be

Werken op de Radar?

Jouw event op de Radar?

FAQ’s

hoe reserveer ik een TICKET?

Via Upcoming Events – Radareventhall vind je een overzicht terug van alle aankomende events. Wanneer je doorklikt op het event waarin je interesse hebt, kan je onmiddellijk tickets bestellen. De verkoop van tickets gebeurt steeds via de organisatie die het evenement aankondigt. Radar Event Hall verwijst daarom steeds naar de ticketvoorwaarden van de organisator.

KAN IK EEN REFUND VAN MIJN DRANKKAART KRIJGEN?

Dat kan eenvoudig via de ‘Refund’-button rechts bovenaan op onze website. Nadat je alle gegevens correct hebt ingevuld, kan je binnen enkele werkdagen een refund verwachten.

WAT ALS HET EVENT GEANNULEERD WORDT?

Als een event geannuleerd wordt, kan je een refund van je tickets aanvragen via de ticketprovider of de organisator van het evenement.

WAAR ZIE IK KOMENDE EVENTS?

Een overzicht van alle komende events, vind je eenvoudig terug via Upcoming Events – Radareventhall .

IK BEN IETS VERLOREN. HELP!

Gevonden voorwerpen of zaken die in de lockers zijn blijven liggen worden steeds door ons bewaard. Contacteer ons via lost@radareventhall.be of via het contactformulier op onze website met een goede beschrijving zodat we jouw verloren voorwerp kunnen helpen vinden.

ZIJN ER LOCKERS AANWEZIG?

In beide zalen zijn er lockers aanwezig op publieke events. Let wel, het aantal lockers is beperkt en Radar Belgium kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, verlies of diefstal van waardevolle spullen.

HOE KAN IK RADAR EVENTHALL BEREIKEN?

Radar Event Hall is gevestigd op de Gentse Steenweg, 144 in Lokeren en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Via afrit Beervelde en afrit Lokeren op de E17 ben je binnen de 10 minuten aan de zaal het NMBS station van Lokeren ligt op slechts enkele kilometers van de event hall.

KAN IK MIJN WAGEN PARKEREN?

Radar Event Hall beschikt over een ruime parking. Be safe, drive smart – geen bob? Radar is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en onze medewerkers willen steeds helpen met het bellen van een taxi.