verhuur.

night life events.

Dansen tot in de vroege uurtjes, flitsende verlichting en knallende beats vanaf de DJ booth die je in gedachten naar Ibiza brengen. Zowel voor publieke als private night life events is Radar de ideale locatie. Onze twee verschillende zalen hebben elk hun eigen karakter en afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht, kiezen we samen met jou de juiste optie en zorgen we dat jouw event tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Ons doel? Die smile op de gezichten van al jouw gasten en voeten die pijn doen van het dansen.

KBC-RADAR_01

personeel- & bedrijfsfeest.

Jouw personeel blijft die deadlines maar knallen, de bedrijfsresultaten overstijgen de verwachtingen en de klanttevredenheid is hoger dan ooit tevoren. Kortom, iedereen heeft de voorbije maanden gewoon keihard gewerkt. Hoog tijd dus om even alle riemen los te laten en het bedrijf en al haar medewerkers te bedanken. Onder het motto “work hard, play hard”, organiseren wij samen met jou het personeelsfeest waar jullie zó lang naar uitkeken. Na het weekend schiet de productiviteit de hoogte in en is de werksfeer beter dan ooit tevoren. Overtuigd? Contacteer ons dan snel, samen met het eventbureau of intern werken we een totaalconcept uit!

KBC-RADAR_14

diner.

Iets te vieren? Mag het eens wat meer zijn? Nodig jouw klanten, netwerk, familie of vrienden uit voor een diner bij Radar. Van sponsordiners over verjaardagsfeestjes tot gala’s, bij ons is alles mogelijk! Ons team is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de sector en kan je dus met raad en daad bijstaan om het unieke diner voor jouw evenement concreet vorm te geven.

KBC-RADAR_04

seminarie & presentaties.

Jouw ideeën zijn goud waard. Wij vinden dan ook dat jouw presentatie een Olympische omkadering verdient. Wat het topic van de seminarie ook mag zijn, bij Radar ben je aan het juiste adres voor concept op maat en een uniek kader die jou een extra confidence boost zal geven en jouw gasten aan je lippen zal laten hangen.

teambuilding

teambuilding.

Teamwork makes the dream work! Samenwerking, vertrouwen en groepsdynamiek zijn essentieel en brengen de efficiëntie van een team naar nieuwe hoogtes. Wil ook jij de banden binnen je team versterken en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bij Radar zit je goed! In onze twee zalen met elk hun eigen kenmerken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of voorafgaand vlakbij een initiatie Padel inplannen bij Radar Padel Club en dan een drankje? Kan allemaal! Ons ervaren team helpt je graag met de verdere uitwerking van het concept.

KBC-RADAR_04

product lancering.

De creatievelingen bij R&D hadden een masterplan en hebben de voorbije maanden samen met de marketingafdeling heel wat overuren gedraaid. Het resultaat is een prachtig nieuw product en je staat te popelen om het aan de wereld te tonen. Een uniek moment, dat vraagt om een knallend totaalconcept om de lancering kracht bij te zetten. Bij Radar ben je aan het juiste adres! Samen met jou tillen we de product lancering tot een hoger niveau en ontvangen we klanten, stakeholders en pers in een uniek kader.

beurzen.

Jobs, reizen, voeding, kledij, boeken, opleidingen,… Noem maar op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Beurzen brengen stakeholders, klanten en aanbieders samen, creëeren meerwaarde en zorgen voor unieke ervaringen. Ook voor jouw beurs ben je bij Radar aan het juiste adres. Afhankelijk van de unieke identiteit van jouw bedrijf, kunnen onze zalen anders worden aangekleed. Het resultaat? Een unieke totaalbeleving, die jouw event naar een hoger niveau tilt.

KBC-RADAR_04

modeshow.

Flitsende camera’s, de influencers van morgen op de eerste rij, een zaal vol fashionista’s en de nieuwste modetrends op de catwalk. Modeshows zijn unieke events, die dan ook de juiste omkadering vragen. Bij Radar kan je terecht voor een totaalbelevenis, die jouw modeshow naar een hoger niveau tilt door ook catering op maat en misschien zelfs een afterparty te voorzien. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd!

EPU_CLUBACCENT_220318_25

event op maat.

Nog een ander zot idee? Shoot! We helpen je met veel plezier verder. We werken graag en veel samen met ervaren event bureaus en hebben onze eigen in-house cateraars. Kortom, mogelijkheden genoeg. Geen uitdaging is ons te groot!

google 360° toer in radar.